Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller 23 Ekim fındık fiyatları!

Bu haber kez okundu.

Polat: Türkiye çaresiz değil

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürüyor. Siyasi partilerin seçim çalışmalarını yürüttükleri bürolar da bu süreçte büyük önem taşıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fatih Belediye Başkan Adayı Mahir Polat, Mevlanakapı Mahallesi’nde hizmete başlayan seçim bürosunun açılışına katıldı.

POLAT: TÜRKİYE BU DELİ GÖMLEĞİ YIRTACAK

Açılış konuşması yapan Mahir Polat, “Sevgili dostlar her gün sizlerle ya açılışlar da yâda saha çalışmalarında beraberiz ve her gün bir dostumuz bize katılıyor daha çok büyüyoruz bir tane idamız var biz Türkiye’nin ister yerel seçimlerinde ister genel seçimlerinde AK Parti’nin yaratığı tahribata toplumda yaratığı çaresizliğe sözüm ona toplumun çaresizliğini mahkûm bırakmayacağımızı her bulunduğumuz ortamda söylüyoruz. Türkiye bu kadar yanlış politikayı bu kadar yanlış kararı toplumu ayrıştıran toplumu mahveden bir deli gömleğine sıkıştırmaya çalışan bir iktidarı hak etmiyor Türkiye toplumu çaresiz değil her adımımızla bunu gösteriyoruz biz çaresiz değiliz. Bunu da genç kardeşlerim her yerde emek harcayarak gösteriyorlar Türkiye bu deli gömleğini yırtacak arkadaşlar ilk önce bunu söyleyelim.” dedi.

“BİZ YOKSUL ANADOLU’NUN EVLATLARIYIZ”

Polat, “Sözümüz çok net. Biz bu ülkenin çalışmış okumuş yazmış düşünmüş bu evlatları bu vatanın has evlatları olarak yürümüş çocuklarız. Bir ülke bu kadar basit hakikatleri bu kadar basit kararları bu kadar basit politikaları yerine getiremiyorsa yan yana dizemiyorsa bunun bir tane müsebbibi vardır bütün bu kararları bütün bu süreçleri yöneten zatî şahanenin kendisidir. Ülke çaresizlik içerisinde kıvranıyor diye bir algı yaratmaya çalışıyorlar ülke çaresiz değildir ülkenin ümidi vardır. Ekrem İmamoğlu’nun söylediği gibi; ‘umut burada’ umudu var bu ülkenin gençleri var siyasetçileri var bu ülkenin vatandaşları hiçbir zaman kendisini çaresiz hissetmesin. Bu ülke ne zor günler geçirdi bunu herkes biliyor bu özelikle yakın zamanda değil yüzyıllar boyunca Anadolu insanı, İstanbul insanı çalışan didinen garibanlık üzerine hak hukuk üzerinde adil olmayan yönetimlerle muhatap oldu.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183