Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

Özkurt ve Bulut ailelerinin görkemli düğünü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Başakşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve İş İnsanı Murat Özkurt’un oğlu Ercan Özkurt’u muhteşem bir düğün ile evlendirdi.

Mall Of İstanbul Hilton’da gerçekleşen düğün siyaset ve iş dünyası çevresini buluşturdu. Sanatçı Sevcan Orhon da söylediği güzel türkülerle düğüne renk kattı.

TOKATLILAR VE SİVASLILAR BİR ARAYA GELDİ

Tokat ve Sivas’ın geleneklerine uygun gerçekleşen düğünde damadın Annesi Esma ve babası Murat Özkurt ile gelinin annesi Gülsen ve Babası Mehmet düğün davetlilerini kapıda karşıladılar. Her bir davetliye ayrı ayrı ilgi gösteren teşekkür eden ailelerin gururlu ve mutlu anları gözlerinden okundu. Konuklar kendilerine ayrılan masalara geçerek genç çiftler Derya ve Ercan’ın mutluluklarına ortak oldular.

NİKAHI BAŞKAN HANÇERLİ KIYDI

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hençerli davetlilerin huzurunda Kanada’da tanışan Derya ve Ercan'ın nikâhını kıydı. Çiftlerin nikah şahitliklerini, gelin Derya Bulut’un kuzeni Deniz Kaya, CHP İBB Meclis Üyesi ve Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Özkan, Başakşehir Belediyesi CHP Meclis Grup Başkanvekili Nizamettin Kümeç, CHP Başakşehir İlçesi geçmiş dönem Başkanı İkitelli Çorapçılar Sanayi Sitesi Başkanı Sanayici İş İnsanı Kazım Özeren, Bahtiyar Öztürk ve Cuma Ergün yaptı.

Damat Ercan Özkurt’un Annesi Esma, Babası Murat Özkurt, Gelin Annesi Gülsen, Babası Mehmet büyük mutluluk yaşadı.

BÜYÜK BULUŞMA

Tokatlıların, Sivaslıların, CHP'lilerin, İş Adamlarının ve STK temsilcilerinin buluşmasına sahne olan düğünde Özkurt ve Bulut aile mensupları başta olmak üzere düğüne katılan her iki taraf akraba ve dostlarının yanı sıra Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve KİPTAŞ AŞ Genel Müdürü Ali Kurt, genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldular.

Seçim dolayısı ile düğüne katılamayan dost ve akrabalar da tebrik telefonları, mesajlar, çelenk ve çiçekler ile genç çiftleri kutlayarak ailelerin mutluluklarına ortak oldular.

ORHON’DAN TÜRKÜ ŞOV

Sanatçı Sevcan Orhon söylediği güzel türkülerle davetlilere keyifli anlar yaşattı ve Tokat'ın meşhur türküsü Ellik ile halaylar çektirdi.

Murat Özkurt, bu mutluluğa ortak olan herkes için bir mesaj gönderdi.

İşte Özkurt’un mesajı;

TEŞEKKÜR

27.05.2023 Cumartesi günü oğlum Ercan Özkurt ve Gelinim Derya Bulut Özkurt’un gerçekleşen düğünümüze bizzat katılan, çiçek-çelenk gönderen, telgraf gönderen ve telefonla tebrik ederek mutluluğumuzu paylaşan başta Cumhuriyet

Halk Partisi Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere İstanbul İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu'na, İBB Başkanımız Ekrem

İmamoğlu'na, oğlum ve gelinimin nikâhını kıyan Avcılar Belediye Başkanımız Sayın Turan Hançerli'ye, Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyelerimize, Milletvekillerimize, İlçe Başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İBB ve İlçe Belediye Meclis Üyelerimize, İl ve İlçe yöneticilerimize, iş adamlarımıza, STK temsilcilerine, Dernek Başkanlarımıza, akraba ve arkadaşlarıma, bütün davetlilerimize ve nikah şahitlerimize çok teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum.

CHP İBB ve Başakşehir Belediye Meclis Üyesi, İş İnsanı Murat Özkurt

Serkan Horuz/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183