Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

O dosya cinayet büroda

 Habertürk'ün haberine göre İstanbul'u terk ettiği öğrenilen firari sürücünün izini Cinayet Bürosu sürecek. 

 
Hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak aradan geçen süreye rağmen teslim olmayan Öztürk bulunamayınca dosya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Burada da firari sürücünün yakalanması için Cinayet Büro Amirliği görevlendirildi. Hemen özel bir ekip oluşturuldu. Olayla ilgili çalışma başlatan özel ekip, Öztürk'ün saklanmış olması ihtimali bulunan yerleri tespit etmeye çalışıyor. 
 
Korkunç kaza sonrası twitter'da Murathan Öztürk'ün arkadaşları hashtag açmış, çarpıp kaçan sürücüye destek mesajları atmıştı. Bu mesajlar büyük tepki çekmişti. Sürücünün babası ise oğlunun psikolojisinin bozulduğunu söylemişti.
 
Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Öztürk'ün avukatı 23 Temmuz'da yaptığı açıklamada müvekillinin daha fazla kaçmayacağını, yakın bir tarihte teslim olacağını savunmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183