Öne Çıkanlar Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu Esenyurtta otoparklar nefes aldırdı ESBİM Sorumlusu Murat Boduroğlu Eriş Ülger Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay

Bu haber kez okundu.

MHP ve CHP’lilerin kasetleri var

Haliç’te Yaşayan Simonlar kitabıyla Türkiye’deki paralel devlet yapılanmasını ifşa eden ilk isim olan eski emniyet müdürü Hanefi Avcı ‘Cemaat’in İflası / Hoca’nın Ayağının Kaydığı Yer’ adlı ikinci kitabıyla bir kez daha gündemde. Yeni kitabının tanıtım toplantısında konuşan Hanefi Avcı, “17 ve 25 Aralık operasyonu tamamlanmış olsaydı hükümet ve üst düzey yöneticiler tutuklanacak. Türkiye cezaevine dönecekti” diye konuştu.

CEMAATİN ELİNDE ÇOK KASET VAR

Kitabında, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve 10 MHP’linin kasetlerinin cemaat tarafından oluşturulduğunun artık bir gerçek olduğunu anlatan Avcı, paralel yapının elinde halen CHP ve MHP’lilerle birlikte birçok siyasetçi, yargı mensubu, üst düzey yöneticiye ait şantaj görüntüleri içeren kaset olduğunu belirtti. Avcı, cemaate karşı herkesin tavır alması gerektiğini söyleyerek, “bu mücadele, iktidarla cemaatin kavgası değil, ülkenin sorunudur” dedi.

HOCA ERDOĞAN’A 6 AY ÖMÜR BİÇMİŞ

Hanefi Avcı kitapta Fethullah Gülen’in 17-25 Aralık operasyonları öncesinde cemaat mensuplarını Başbakan Tayyip Erdoğan’ın altı ay ömrünün kaldığına inandırdığını belirterek “ Cemaat mensuplarına kısa bir süre içerisinde emrihak vaki olacağı söylenmişti” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
CHPParalel YapıMHP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183