Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Mecidiyeköy'de metro inşaatı için ağaç kesimi

 Mecidiyeköy'de metro inşaatı için ağaç kesimi

 

Yapımına başlanan Mecidiyeköy Mahmutbey Metro hattı için Mecidiyeköy metrobüs duraklarının yan tarafında bulunan alanı kapatan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) yetkilileri, ağaç kesimine başladı. Yetkililer, ağaçların etrafını ise yeşil bariyerlerle kapattı.

Yapımına başlanan Mahmutbey-Kabataş metrosunun ilk halkası olan Mecidiyeköy Mahmutbey metrosu inşaatı için Mecidiyeköy metrobüs duraklarının yan tarafında bulunan alanda ağaç kesimi yapıldığı bildirildi. Ağaçların etrafının kamuflaj amacıyla yeşil bariyerlerle çevrilmesi dikkat çekerken, alanda kazıya başlandı

Sabah saatlerinde İBB'ye bağlı çalışanların Mecidiyeköy Metrobüs Duraklarının yanında bulunan alanı yeşil bariyerlerle kapattığı ve iş makinalarıyla kazıya başladığı bildirildi. Ağaçların kepçelerle söküldüğünü gören çevredeki vatandaşların, "burada ne yapıyorsunuz" sorusuna yetkililerin "metro çalışması var" dedikleri belirtildi.

Mecidiyeköy-Mahmutbet metro hattı 18 km uzunluğunda olacak ve 15 istasyondan oluşacak. Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183