Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece'de Duraklama Dönemine Son: Oruç Oymak ve Aziz Yeniay Buluştu

Yerel seçim için heyecan en üst seviyede. 31 Mart’ta sandık başına gidecek seçmenler 5 yıllık yeni yerel yöneticilerini oylayacak. İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri olan Küçükçekmece’de AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında kamuoyu araştırmalarında ve geçtiğimiz yıllarda görüldüğü üzere heyecanlı bir yarış var.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye geçen Kafkas Kars Dernekler Federasyonu Başkanı ve iş insanı Oruç Oymak AK Parti Küçükçekmece Belediye Meclis üyeliği için aday oldu. Yerel seçim için AK Parti adına saha çalışması yapan Oymak, sahibi olduğu Küçükçekmece Gölbaşı Restoran’da Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ı konuk etti.

POLAT: 157 DERNEK VAR, HEPSİNİN DE ALTI DOLU

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı iş insanı Özdemir Polat, toplantıda konuşarak, “Bu sayılan derneklerin, federasyonların hepsinin altı doludur. Biliyorsunuz kahvehane işletmek için kurulan dernekler bile var. Şimdi bizde 157 dernek var ve hepsinin altı dolu. Hemşerilerimiz de biraz kültürel anlamda biraz siyasi anlamda var olmak için topluluklarını geliştirdiler.” dedi.

ORUÇ OYMAK 30 YILLIK CUMHURİYET HALK PARTİLİ BİR KARDEŞİMİZDİR”

Oruç Oymak’a desteğini bir kez daha yineleyen Özdemir Polat, “Bizim oraya oy verin, buraya oy verin şeklinde yönlendirmelerimiz doğru olmaz ancak gönül ister ki İstanbul’da 1 milyona yakın nüfusumuzun siyasi alanda temsil edilmesi gerekiyor artık. Yerel seçimler de bu temsiliyeti gerçekleştirmek için bir fırsattır. Oruç Oymak 30 yıllık Cumhuriyet Halk Partili bir kardeşimizdir. Oruç kardeşimiz bu kararı öncesi burada bulunan arkadaşlarıyla istişareler etti ve kendisi için daha hayırlı olacağına inandığı bu kararı verdi ve bizlere de ‘yolun açık olsun’ demekten başka bir şey düşmezdi. Bizim samimiyetimizden kimsenin şüphesi olmamalı. Ben İYİ Partili bir kişiyim ama toplumumuzun değerleri şahsımızın üstündedir. Bu nedenle liyakatli kişilerin yönetici olmalarını desteklemekle yükümlüyüz. Hem Aziz başkanımıza hem de Oruç başkanımıza başarılar diliyorum” dedi

 “KÜÇÜKÇEKMECE’DE DURAKLAMA DEVRİ BİTİYOR”

Ev sahibi olarak söz alan Oruç Oymak, “Beni onurlandırdınız, beni gururlandırdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Aziz Yeniay başkanımızla 5 yıl görev yaptım. Küçükçekmece’de son 10 yıl duraklama dönemi oldu. Gelişen, dönüşen bir dünyada Küçükçekmece 10 yıl zaman kaybetti. Geriye bakmanın bir anlamı yok. Bunu konuşmak yerine daha hızlı yol alacağımız bir beş yıla giriyoruz. Sayın başkanım başarılarınızın devamını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YENİAY: KÜÇÜKÇEKMECE İÇİN VİZYON MASTER PLANI HAZIRLIYORUZ

Buluşmada uzun bir konuşma yapan ve 2004 sonrası küçükçekmece’yi özetleyen Yeniay, 2004 önce hizmet adına sıfır olan Küçükçekmece hizmeti benimle gördü iddiasında bulundu.

Yeniay özetle şunlara değindi; “Küçükçekmece 2004’ten sonra büyük bir devrim yaşadı. Görev süremizde 400’den fazla eser bıraktık. Küçükçekmece 2014’den sonra hizmet adına resmen yerinde saydı hatta geri gitti. Bu gerçekleri de göz önünde bulunduran Cumhurbaşkanımız tarafından şahsıma sefer görev emri verildi. Ancak biz 2004’teki bilgimizle gelmedik. Bilgi dediğiniz şey sürekli gelişen ve değişmesi gereken bir şeydir. İtalyan, İngiliz, Türk bilim insanlarımızla vizyon master planı hazırlıyoruz. Küçükçekmece’nin nüfusu, gelir düzeyi ve teknik yapısıyla tamamen röntgenini çıkarıp ona göre planlama yapıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Aziz YeniayOruç Oymak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183