Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Komutanlığa saldıran teröristler öldürüldü

 Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Jandarma Komutanlığı'na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldıran 3 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildi. Öte yandan Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü Üs Bölgesi Yakın Emniyet Unsurlarına sızma girişiminde bulunularak saldıran 4 terörist çıkan çatışmada öldürüldü.

Diyadin İlçesi Jandarma Karakoluna dün saat 21.00 sıralarında terör örgütü PKK tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı.Jandarma Karakoluna açılan ateşe güvenlik kuvvetleri karşılık verdi. Yaşanan çatışma sırasında 3 terörist silahları ile ölü olarak ele geçirildi. Diğer teröseröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.
VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI 

Ağrı valiliği tarafından bu gün yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
"12 Ağustos 2015 günü saat 21.00 sıralarında bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından Diyadin İlçe Jandarma Komutanlığı’na roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiştir. Güvenlik güçlerimizin karşılık vermesi ile kaçan teröristlerin yakalanması için yapılan operasyonda 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir."
SİLOPİ'DE DE 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak / Silopi Görümlü Üs Bölgesi Yakın Emniyet Unsurlarına sızma girişiminde bulunulmuş, müteakiben Doçka, Bixi, roketatar ve uzun namlulu silahlarla Görümlü Üs Bölgesine ateş açılmıştır. Silahlı saldırıya unsurlarımız tarafından ve ateş destek vasıtaları ile derhal karşılık verilmesi üzerine terörist ateşleri kesilmiştir. Çıkan çatışmada dört Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir. Söz konusu saldırıda, herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmemiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183