Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız pişman olacaksınız Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can

Bu haber kez okundu.

Kömür yüklü TIR devrildi

Aydın'ın Efeler ilçesi Baltaköy Mahallesi’nde, virajı alamayan kömür yüklü bir TIR devrildi. Kazada şoför ve dökülen toz kömürlerin çarptığı bir köylü yaralandı. Tonlarca toz kömür de etrafa saçıldı.

Şahnalı bölgesinden yüklediği kömürle yola çıkan 20 EF 649 plakalı TIR'ın şoförü Halil Tezcan, bir virajı alamayarak devrildi. Dorsede bulunan tonlarca kömür yol kenarına saçıldı. Oradaki bir bahçede kurulu çardakta yalnız yaşayan Mustafa Sarıtunç, dökülen kömürlerden yaralandı. Yaralılar, ilk müdahale, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekibince yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bir süre trafiğin tek şeritten verildiği yol, daha sonra trafiğe açıldı. TIR'n da büyük zarar gördüğü kazayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183