Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

İrdemen: Küçükçekmece’nin kaynakları boşa harcanıyor

Bağımsız Türkiye Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen, Genel Başkan Yardımcısı Harun kayacı Küçükçekmece ilçe başkanı İsmail Baykara İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Elif Odaman İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl Başkanlığı binasında bir basın yemeği düzenlendi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığı , basın mensuplarıyla bir araya gelerek önümüzdeki sürece ilişkin planlarını anlattı.

BAYKARA: DAVETİMİZE İCABET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

BTP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen’in projelerinin paylaşıldığı akşam yemeği organizasonunda açılış konuşmasını Küçükçekmece ilçe başkanı İsmail Baykara yaptı Baykara, “Bağımsız Türkiye Partisi Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen’i tanıtmak için böyle bir toplantı gerçekleştirdik davetimizi kabul edip geldiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

ODAMAN: AİLEMİZ BÜYÜYOR

Ardından söz alan BTP İstanbul Kadın Kolları İl Başkanı Elif Odaman, “Vatan sevgisi imandandır dedik halka hizmet haka hizmet anlayışıyla kendimize edindik Atatürkün doğru anlaşılması doğru yaşanılması milli ve manevi değerlerimizin korunması bağımsızlık mücadelemizde başta Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ı Bağımsız Türkiye Partisi teşkilatını Kadın Kollarımızı harekete geçiren gerçek sevgidir. Sözlerimi toparlamak istiyorum Bağımsız Türkiye Partisi Ailesine binlerce isim dâhil oluyor bu isimlerden biri de bugün Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen hanımefendi ilçenin sorunlarına son derece duyarlı milletine bağlı biridir kararlı bir adımla karşımızda duruyor kendisine bu süreçte destekliyor ve çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

ŞENGÜL: ADAY OLMAK YOLUN YARISINI GEÇMEKTİR

İl Başkanı Fuat Şengül “aday olmak yolun yarısını geçmektir ondan sonrası halkın taktiri ama bizim gözümüzde Serap hanım Belediye Başkanıdır Bağımsız Türkiye Partisi 81 ilde 932 tane ilçede ve bütün bunların beldelerinde seçime girer 25 Eylül 2001 yılında kurulmuş olan bir parti o gün ne söylediysek bugün aynı şeyleri eğmen bükmeden aynı şeyleri söylüyoruz çünkü doğru 1 tanedir Türkiye de iddia ediyorum parti içinde tek demokrasi olan partidir Serap hanım kendi isteğiyle aday oldu genel merkez bize göndermedi kendi rızasıyla oldu parti içerisinde demokrasi ancak böyle olur bugüne kadar partimiz 3 belde de Belediye Başkanlığı seçimini kazandı maalesef hükümet oraları mahalleye çevirip elimizden aldılar biz gereken hizmet yaptık vicdanımız rahat” dedi  

İRDEMEN: KUVAY-I MİLLİYE RUHUNU BENİMSEMİŞ BİR PARTİ

Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Serap İrdemen konuşma yaptı İrdemen, “Bağımsız Türkiye Partisinde yolum Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Kuvayı milli ruhunu benimsemiş bir parti bana da çok yakın olduğu için geçtiğimiz yıl üye oldum ve bu yıl da belediye başkan adayı oldum.” dedi.

İRDEMEN, PROJELERİNİ ANLATTI

İrdemen Küçükçekmece için projeleri olduğunu ve Küçükçekmece’yi daha çok yaşanıla bilir bir yere dönüştürmek istediklerini belirti ve ardından projelerini anlattı.

İrdemen,“Bütün Türkiye’nin önemli sorunu deprem bizim ilçemiz birinci derece deprem bölgesinde bulunuyor ve şu anda Marmara çukuru çok fazla enerji doldurmuş durumda. 20 yıldır Küçükçekmece’ye deprem adına hiçbir şey yapılmadı, kaynaklar hep boşuna ve farklı şeyler için kullanılıldı. Bundan dolayı önceliğimiz deprem olacak. Jeologlardan ve mühendislerle sahaya inip hasarlı binaların yıkımına başlayacağız daha sonra bu hasarlı yapılardaki insanlara kira desteği vereceğiz ve kentsel dönüşüme bu şekilde başlamış olacağız ve deprem için toplanma alanları oluşturacağız. ” dedi

Üniversite öğrencileri için de projelerinin olduğunu da belirten İrdemen, “Aile bütçelerine katkıları için evde çıkamayan yaşlılarımızın günlük ihtiyaçlarını karşılamak için ya da evcil hayvanların bakımı için gönüllü öğrencilerimizden bir ekip oluşturacağız küçük bir ücret karşılığında o yaşlı insanlara yardımcı olacaklar bu şekilde harçlık kazanmış olacaklar.” dedi.

“KÜÇÜKÇEKMECE’YE BİR ŞEY OLMAK İÇİN DEĞİL BİR ŞEYLER YAPMAK İÇİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

İrdemen, “Hayvan barınakları oluşturacağız, gençlerimiz için de festivaller düzenleyeceğiz, hobi bahçeleri oluşturacağız kısacası insana dokunan hizmetler yapacağız ve ben Küçükçekmece’ye bir şey olmak için değil bir şeyler yapmak için Belediye Başkanı olacağım katıldığınız için de çok teşekkür ederim.” dedi.

KAYACI: BİZ KENDİ ÇOCUKLARIMIZI KEŞFETMEK ZORUNDAYIZ

Son konuşmayı da Genel Başkan Yardımcısı Harun Kayacı yaptı Kayacı, “Türkiye de en fazla kadın belediye başkan adayları bizim partimizin içerisinde yer almaktadır Kahramanmaraş’ın bir ilçesinde 18 yaşında Belediye Başkanı adayımız var biz kendi çocuklarımızı keşfetmek zorundayız Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere güvendiği kadar bizde güvenmeliyiz geleceğimiz gençlerimizdir.” dedi ve katılımcılara teşekkür ederek programı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183