Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

HAKKÂRİ'DEN KAHREDİCİ HABER: ŞEHİDİMİZ VAR !!!

 Konuyla ilgili olarak Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: '14 Ağustos 2015 tarihinde saat 16.40'ta Hakkâri ili Yüksekova Dağlıca Bölgesinde operasyon halindeki birliklerimize Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulmuştur. 

Birliklerimiz derhal saldırıya karşılık vermiş, ancak saldırıda Kahraman üç personelimiz şehit olmuştur. Biri ağır olmak üzere altı Kahraman personelimiz yaralanmış, yaralı personelimiz derhal helikopter ile hastaneye tahliye edilmişlerdir. Bölgeye Türk Hava Kuvvetleri uçakları sevk edilmiş olup hava harekâtına devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan Kahraman personelimize de acil şifalar temenni ediyoruz.' 

YARALI 2 ASKER HELİKOPTERLE VAN'A SEVK EDİLDİ

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde çıkan çatışmada yaralanan 6 askerden 2'si helikopterle Van'a sevk edildi. İlk müdahaleri Yüksekova'da yapılan askerler, helikopterle Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne getirildi. Tedaviye alınan askerlerin sağlık durumlarını ciddiyetini koruduğu belirtildi. Diğer 4 yaralının ise Hakkari Asker Hastane'nde tedavileri sürüyor. 

YÜKSEKOVA VE ÇUKURCA'DA HAVA HAREKETLİLİĞİ 

Öte yandan, Hakkari'nin Yüksekova ile Irak Sınırı'nın sıfır noktasında bulunan Çukurca İlçesi'nde hava hareketliliği yaşandı. Hakkari yönünden gelen uçakların Irak sınırına yöneldikleri gözlendi 

ERDOĞAN, ÖZEL'E BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Hakkari’de terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 askerin şehit olması, 6 askerin de yaralanması dolayısıyla Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’i telefonla arayarak bilgi aldığı ve olaydan duyduğu derin üzüntüyü bildirdiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel’e 3 askerin şehit olmasından, 6 askerin de yaralanmasından duyduğu derin üzüntüyü ifade ederek, şehitler için Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk milleti ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaralı askerler için ise acil şifalar dilediği belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183