Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

'Gülen'in Şeytanı' bakın nerde saklanmış?

'Şeytan' lakablı kapatılan Zaman gazetesinin eski sahibi Alaaddin Kaya'nın yakalandığında üzerinden 45 bin dolar çıktı. Kaya'nın iletişimi için telefon yerine tablet kullanması ise dikkat çekti.

KAYA'NIN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Kaya, alınan ihbarın değerlendirilmesi sonrası 19 Ağustos'ta Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ve Siber Suçlar Daire Başkanlığı görevlilerince yeğeninin arkadaşına ait Balıkesir Edremit'teki As Prestij sitesindeki dairede yakalandı. Kaya'nın yakalandığında yanında 45 bin dolar civarında para olduğu ve cep telefonu kullanmadığı, tablet üzerinden haberleştiği tespit edildi. Alaaddin Kaya'nın ayrıca FETÖ'ye yönelik 'mahrem imamlar' soruşturmasında da en üst abi ve yönetici olarak şüpheli olduğu öğrenildi. FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen'in 'şeytan' lakabını taktığı öğrenilen Kaya'nın, sorgusu KOM Daire Başkanlığı'nda sürüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183