Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Facebook cep telefonu aramalarına da el attı

 Geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan WhatsApp üzerinden ücretsiz aramalar yapılmasına imkan veren özelliğini uygulamaya sunan Facebook, akıllı telefon kullanıcıları için yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor.

Şu an için sadece Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarda kullanılabilen 'Hello' isimli bir uygulama geliştiren Facebook, gelen aramaların kime ait olduğunu rehberinizde kayıtlı olmasa bile saptıyor ve kullanıcıya bildiriyor. Yeni uygulama bu işlemi Facebook platformunu kullanarak gerçekleştiriyor. Uygulamayı kullanmak için Facebook hesabınızla giriş yapmanız yetiyor.
Google Play'de yayınlanan uygulama henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Sosyal medya devi yeni uygulamayı ABD, Brezilya ve Nijerya'da test amacıyla kullanıma sundu.

Anahtar Kelimeler:
FacebookWhatsAppUygulama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183