Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ESENYURT’TA ÇOCUK PARKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

 Esenyurt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Koronavirüs ile mücadele çalışmaları çerçevesinde ilçe genelindeki çocuk parklarında yürüttüğü dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle aralarında bulunan çocuk parklarındaki oyun gruplarını dezenfekte işlemlerinin yanı sıra parkların çevre düzenlemesi ve temizlik işlemlerini de büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Rutin dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra başlatılan detaylı temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana ve çevreye herhangi bir zararı dokunmayan özel dezenfektanlarla yıkanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183