Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ESENYURTLU ÇOCUKLAR TATİL ŞENLİĞİ İLE STRES ATIYOR

Esenyurt Belediyesi, çocuklara festival tadında bir ara tatil etkinliği düzenliyor. Çocukların verimli bir tatil geçirmesini amaçlayan Esenyurt Belediyesi, 12-17 Nisan2022 tarihleri arasında sürecek olan etkinliklerde çocukları sinema ve tiyatro ile buluşturacak.Saat 10.00-13.00 ve 15.00 olaraküç seans olarakEsenyurt Kültür Merkezi’nde gösterime girecek Çocuk Sinemaları’nda çocuklar, 12-14 Nisanarasında Düşler Ülkesi’yle, 15-17 Nisan’daTamircikler: Gizli Görev’le düşsel bir yolculuğa çıkacak. Sahne sanatları alanında da çocuklara dolu dolu bir ara tatil yaşatmayı amaçlayan Esenyurt Belediyesi, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde 12 Nisan Salı günüsaat 13.00’de “Kırmızı Başlıklı Kız”, Esenyurt Kültür Merkezi’nde 13 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’de “Kitopya”, Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde 16 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de ise “Üç Arkadaş” isimli tiyatro oyunlarını sahneye taşıyacak. Ayrıca ‘Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında Eski Belediye Bahçesi’nde çocuklar için hazırlanan İllüzyon, Jonglör ve Ateşbaz gösterileri de devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183