Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Esed sonunda yenilgiyi kabullendi

 Suriye'nin eli kanlı devlet başkanı Beşşar Esed, ilk kez yenilgi itirafında bulundu. Esed, Suriye ordusunda ölen askerlerin çocuklarının okuduğu okula yaptığı ziyaret sonrası açıklama yaptı. Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan habere göre, Esed Suriye'deki durumun iç karışıklık kadar basit olmadığını söyledi.

"İNİŞLER ÇIKIŞLAR OLUR ÇOK DOĞAL"

Esed, "Biz Suriye'de bir iç karışıklıktan değil bir savaştan bahsediyoruz. Burada onlar, yüzler değil, binlerden bahsediyoruz. Dolayısıyla bu tip savaşlarda inişler, çıkışlar, kazanma ve kaybetmelerin olması çok doğal." dedi.

1 AY İÇERİSİNDE STRATEJİK NOKTALARI ELE GEÇİRDİLER

Muhaliflerin Mart ayında başlayan zafer yürüyüşünde ilk olarak İdlib, Esed rejiminin elinden kurtarıldı. Daha sonra muhaliflerin İdlib'in stratejik önemdeki Cisr eş-Şuğur ilçesinin büyük bölümünün denetimini ele geçirdiği ifade edildi. Tek bir çatı altında toplanan muhaliflerin Halep'te de zafere yaklaştıkları ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183