Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM seçim bürosu asrın felaketi haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

ERMENİ SOYKIRIMI KOCA BİR YALANDIR!

 Ziyarette konuşan ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, derneklerinin 1915-1918 yıllarında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde Ermeni çeteleri tarafından yapılan katliamlarla Azerbaycan Karabağ bölgesinde işgalci Ermeni devlet askerlerinin yaptığı katliamları içeren fotoğraf sergilerini çeşitli şehirlerde açtıklarını ve halkı Ermeni lobisi yalanı karşısında bilgilendirdiklerini belirtti. Dernek olarak temel amaçlarının Ermeni lobisinin yalanlarını ortaya çıkarmak olduğunu belirten Gülbey, “Vatandaşlarımız yalanın farkına varsın ki atalarına karşı atılan bu yalan karşısında dik durabilsinler. Ermeni lobisi tüm dünya ülkelerinde soykırım yalanlarını gerçekmiş gibi parlamentolarında onaylatıyor. Bizlerde millet olarak özellikle gençlerimize bu soykırımın gerçek yüzünü anlatmalıyız. Bunda da siz değerli öğretmenlerimize çok önemli görev düşmektedir. Soykırım sergilerini veya panelleri okulda gelecek yıl okullarda düzenlemek ve gençleri bilinçlendirmek istiyoruz” dedi.

GENÇLERİMİZE GERÇEKLERİ ANLATMALIYIZ

125. yıl Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı K. Serhat Bayat ise yaptığı konuşmada, “ASİMDER’in çalışmalarını takdirle takip etmekteyiz. Bölgemizde faşist Ermeni çetelerinin katliamını ve zulmünü yaşamayan ev veya aile yok. Gerekli izinler alınınca gençlerimize bu yaşanan tarihsel olayın gerçekleriyle anlatılmasını bizlerde istemekteyiz ve desteklemekteyiz. Hatta tarih derslerinin haftada bir kez bile olsa öğrencilerimizi şehrimizdeki 1. Dünya Savaşı’nda Ermeni çetelerince katliama uğramış şehit Türklere ait anıt ve müzeye götürülerek görsel olarak verilmesini de gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyarettin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, 125. yıl Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı K. Serhat Bayat’a Türk-Azerbaycan ve dernek logosunun bulunduğu masa bayrakları ile Ermeni çetelerinin bölgede yaptığı katliamlarını içeren çeşitli tarih kitapları hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183