Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM istanbul

Bu haber kez okundu.

Erdoğan‘dan Demirtaş‘a sert tepki

 Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

- Günün 24 saati faal olan bir mesleğin mensubusunuz. Ülkenin başkenti olması sebebiyle 80 vilayetten ve yurtdışından gelenlerin olduğu bir şehirde iş yapmak kolay değildir. Direksiyon sallamak zordur.

- Ankara'yı ve Türkiye'yi anlamak isteyenler size sormalı. Yaptığınız iş sizi insan sarrafı yaptı. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini sizden daha iyi bilen olamaz. Oturdukları yerden konuşanlar sizden daha iyi bilemez.

- Hayatında dalçık bilmeyen belediyeler bilirim ben, kavşak düzenlemesi bilmeyen belediyeler bilirim ben. Olaylara hep ideolojik olarak bakmıştır. Hizmet olarak bakmamıştır. Sizi tanımayan Türkiye'yi tanıyamaz. Sizi dinlemeyen bu milleti dinlememiştir. Sizi sevmeyen bu milleti sevmiş olamaz.

ŞOFÖR ESNAFIMIZA HAKARET EDEN...

- Kültürümüze, ahlakımıza özen gösteriyorsunuz. Bizim kültürümüzde şoför adam gibi adamdır. Ağır adamdır. Özeniyle, ahlakıyla tüm insanlara örneksiniz. İçinizde böyle olmayanlar varsa onlara ilk olarak adam edecekler yine sizlersiniz. Bir Özgecan kızımızın başına gelen bir olay vardı. Bu münferit bir olaydır biliyorum. Bu konudan dolayı şoför esnafımıza yöneltilen eleştirileri haksız buluyorum. Şoför esnafına olarak da çürük elmaları içinizden ayırmalısınız. Bazı yazarlar çıktı hakaret etti. Şoför esnafımıza hakaret eden bu zihniyeti kınıyorum.

O PARTİ TÜRKİYE İÇİN TEHDİT

''Türkiye içeride ve dışarıda çok kritik bir dönemden geçiyor. Çevremiz adeta ateş çemberine dönüştü. Aşağıda Suriye ve Irak, yukarıda Ukrayna'da yaşanan olaylar bizi çok yakından ilgilendiriyor. Aynı şekilde bölücü terör örgütü ve onun güdümündeki partinin yol açtığı sorunlar geleceğimiz için tehdit oluşturmaya devam ediyor.''

''Türkiye içeride ve dışarıda çok kritik bir dönemden geçiyor. Çevremiz adeta ateş çemberine dönüştü. Aşağıda Suriye ve Irak, yukarıda Ukrayna'da yaşanan olaylar bizi çok yakından ilgilendiriyor. Aynı şekilde bölücü terör örgütü ve onun güdümündeki partinin yol açtığı sorunlar geleceğimiz için tehdit oluşturmaya devam ediyor.''

"Bu ülkede, bizim dini sorunlarımızın yürütüldüğü yer neresidir? Diyanet İşleri Başkanlığımızdır değil mi? Eğer bir siyasetçi, sözde siyasetçi, biz gelince Diyanet İşleri Başkanlığını kaldıracağız diyorsa bunların dine yaklaşımı nedir? Bu ülkede eğer bizim dini değerlerimize, inancımıza eğer hakaretler, saldırılar yapılıyor da bütün bunlara karşı eğer birileri sessiz kalıyorsaş, işte bu millet bunu en iyi şekilde değerlendirecektir diye inanıyorum."

"Yeni anayasayla birlikte, gayret ettik yapalım diye. Ama anamuhalefet, maalesef, her türlü engeli koydu. Diğerleri aynı şekilde her türlü engeli koydular. Ortada artık bir gerçek var, demek ki 400'ün verilmesi lazım. 400'ü verin ve yeni anayasa rahatlıkla kurulsun. Ben her partiye eşit mesafedeyim, kime verecekseniz verin, ama 400'ü verin."

''Milletimizi parçalamak isteyenlere, bayrağımızı maalesef yakmak isteyenlere, vatanımızı bölmek isteyenlere, devletimizin içine maalesef virüsler sokmak isteyenlere, paralel yapı gibi. İşte dün Milli Güvenlik Kurulu toplantısında artık Milli Güvenlik Siyaset Belgesinin içerisine girmesiyle ilgili tavsiye kararını aldık ve hükümete gönderdik. Artık asla bunlara taviz yok.''

Anahtar Kelimeler:
AnkaraDemirtaşErdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183