Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor TBMM Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar

Bu haber kez okundu.

Erdoğan'ın mesajı kilisede

 Patrikhane'de yapılan anma töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı da okundu. Erdoğan mesajında, "Acılarınızı anlıyoruz" vurgusu yaptı.

DHA'nın haberine göre, mesajda şöyle denildi:

"Ermeni toplumunun geçmişte yaşadığı üzüntü verici hadiseleri bildiğimizi ve acınızı samimiyetle paylaştığımı bir kez daha ifade ediyorum. Osmanlı Ermenilerinin dünyanın her yerindeki torunlarına gönül kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu da bilmenizi istiyorum."

Patrikhane temsilcilerince karşılanan Bakan Bozkır, kilise girişinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ermeni Patrik Genel Vekili Başepiskopos Aram Ateşyan'ın yöneteceği ayine katılmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, "1916 yılından beri ilk defa resmi olarak yapılan bir ayin. Türk hükümetinin bir temsilcisi ilk defa böyle bir ayine katılacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183