Öne Çıkanlar ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Erdoğan: Boynunuzun borcunu yerine getirin

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'ta mevkidaşı Nişani ile açıklama yaptı. Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar şöyle;
"Boynunuzun borcunu yerine getirin"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Akdeniz'de, Ege'de göçmenlerin, botlarda, balıkçı gemilerinde batarak nasıl öldüklerine hep birlikte şahit oluyoruz. Ne yazık ki bunlara karşı AB'nin takındığı tavırlar da ortada. AB'de müzakereci bir ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunu söylüyorum. Canımız yandığı için söylüyorum. Fakir, evsiz, yurtsuz, bu tür insanlara karşı duyarsız mı kalacağız? Bu insanlara karşı bir çözüm üretmek acaba gelişmiş ülkelerin sırtına borç değil mi? Biz diyoruz ki herkes, boynunun borcunu yerine getirmelidir."
Erdoğan, Balkanlarda barış ortamını zedeleme gayreti içerisinde olanlar bulunduğunu belirterek, "Balkanların barış, refah ve istikrarına biz de çok önem veriyoruz. Özellikle Makedonya Cumhuriyeti'nde devam eden gerginliklerin diyalog yoluyla çözülmesini ve Ohri Anlaşmasıyla sağlanmış olan barışın zarar görmemesini temenni ediyoruz. Terörden çok çekmiş bir ülkeyiz. Şu anda hala 30 yıldır devam eden terörle mücadele sürecimiz hala devam ediyor. Bunun bedelini çok iyi biliriz. Aynı bedeli Balkanlar'da, dünyanın değişik yerlerinde farklı ülkeler, kim olursa olsun, hangi dinden, hangi etnik unsurdan olursa olsun böyle bir bedeli ödemelerini istemiyoruz. Terörün kazananı kaybedeni, bunu ayırt edemezsiniz, olmaz. Her iki tarafta kaybeder. Aynı savaşta olduğu gibi" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AkdenizErdoğanArnavutluk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183