Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Demirtaş haddini de sınırını da bilecek

 BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu AK Parti'nin Niğde ve Aksaray mitinglerinde halkla buluştu. Onbinlerce kalabalığa seslenen Davutoğlu HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın "Kâbe nasıl Müslümanlar için kutsalsa, Taksim de bizim için kutsal" sözüne sert çıkarak, "Yahu bu nasıl söz? İster ateist ol, ister anarşist ol o senin bileceğin şey ama biz kâbeye laf söyletmeyiz. Demirtaş haddini bilecek, sınırını da bilecek. İsteyen anarşist, isteyen ateist olur, ama bu millet iki yüzlülüğü affetmez" dedi. Davutoğlu şöyle konuştu: "Birisi diyaneti kaldıracağız diyor, Kılıçdaroğlu yeni bir matematik formülü geliştirmiş. 1+8+4. 28 Şubat'ın kesintisiz 8 yılını gizli gündemle gündeme getiriyor. Yani 8 demek, imam hatiplerin ortaokulunun kapanması demek. Bir daha bu millete 28 Şubat'ı getirebilirler mi? Buraya gelip konuşacak olanlar, konuşur AK Parti yapar. Evvelsi gün bir olay oldu. Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz geldi haciz. Maaşında haberi olmayana güvenilir mi."

HANGİ TUZAĞI KURDUNUZ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aksaray mitinginde de GÜNEŞ'in gündeme getirdiği Diyarbakır'daki sır görüşmeye değinerek şöyle dedi: Bu CHP, HDP ve paralel, bir arada bir tuzak kuruyorlar. CHP'liler diyor ki 'HDP'lilerin barajı geçmesine yardımcı olacağız'. CHP Hakkari milletvekili adayları, HDP'nin geçmesi için çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun danışmanı öyle söylüyor, 'Geçmeli' diyor. Paralelciler, bu milletin mukaddesatını istismar eden o paralelciler, arka kapıdan girip, HDP'li belediye başkanıyla görüşüyor. Ne görüştünüz? Ne görüştünüz? Hangi tuzağı kurdunuz onu açıklayın.

Provokatörlerin marjinallerin oyununa gelmeyin

1 MAYIS Emek ve Dayanışma Günü'nün düğün havasında geçmesi temennisinde bulunan Davutoğlu, vatandaşlara "sakın ola ki marjinal grupların, bir takım provokatörlerin oyunlarına gelmeyin" uyarısında bulundu. Davutoğlu, "Taksim sembolik anlamda gelecek olan herkese açıktır. Gelsinler, karanfillerini koysunlar, ihtiram hürmetlerini göstersinler. İlk fırsatta ben de gidip orada bir karanfille vatandaşlarımızı anacağım inşallah. Hem onları anacağım hem de tekrar tekrar çağrıda bulunacağım. Bu ülkede tekrar kaos çıkarmak isteyenlere fırsat vermeyelim, bütün kaybettiğimiz dostlarımızın, emekçilerin, gençlerin hatıralarını analım ama bunu yasa dışı gösterilerle bir çatışma ortamında yapmayalım" dedi.

Anahtar Kelimeler:
DemirtaşTaksimDavutoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183