Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor TBMM Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar

Bu haber kez okundu.

Demirtaş: 'AKP'ye verilen her oy kardeşliğe, barışa verilmiş olur'

 Demirtaş, Sultanbeyli ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde sadece meclise girecek milletvekillerinin seçilmeyeceğini, aynı zamanda ülkenin iki çizgisinin de belirleneceğini ifade etti. Demirtaş, HDP'nin seçim bürolarına yapılan saldırıları kınadı. Partisinin herkese barış eli uzattığını, hiç kimsenin saldırılarla HDP'yi yıldıramayacağını belirten Demirtaş, şöyle konuştu: "Sadece bir hafta içerisinde 10 HDP seçim bürosu saldırıya uğradı, yakıldı, yıkıldı, kurşunlandı. Arkadaşlarımız barış ve kardeşlik eli uzatıyorlar. HDP'ye barajı aştırmamak için çalışıyorlar. Ben sizlere şunu söylüyorum. Asla ve asla provokasyonlara gelmeyin. Siz gerektiği yerde rakip, partinin bayrağını asacak elemanı yoksa siz onlara yardım edin. Onlar assın ama çok sabırlı, dikkatli olmamız lazım."

DİLİ SÜRÇTÜ...

Konuşmasının bir bölümünde HDP'nin özelliklerini sıralayan Demirtaş'ın dili sürçtü. Demirtaş, "AKP'ye verilen her oy kardeşliğe verilmiş, barışa, özgürlüğe verilmiş olur" dedi. Demirtaş sözlerini, " HDP'ye atılan her oy, işçinin, çiftçinin, yoksulun, aç olanın, artık bu zulüm düzeni yıkılsın diye verdiği oy anlamına gelir" diye sürdürdü.

Anahtar Kelimeler:
AKPDemirtaşHDP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183