Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu: MHP neredeydi?

 Başbakan Davutoğlu Kütahya mitinginde konuşuyor. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Şimdi herkes 12 Eylül'le hesaplaşmak istiyor. 28 Şubat'ta nerdeydiniz? HDP zaten o dönemki baskıların ürünüdür. Hiç utanmadan Kenan Evren ile Cumhurbaşkanımızın adını zikretmeye çalışıyor. Biz sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları darbelerin karşısında olduk her zamanda olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza kimse dil uzatamaz. AK Parti çilelerin üzerinde yürümüş bir hareket. 28 Mayıs muhtırasının karşısında duran sadece AK Parti'dir"

Menderes asılırken MHP neredeydi?

Adnan Menderes'in hakka yürüdüğü adayı kongre merkezi yapıyoruz ta ki darbeler tamamen silinsin diye. Adnan Menderes asılırken CHP neredeydi, MHPneredeydi… Şimdi herkes 12 Eylül dolayısıyla darbelerle hesaplaşmaktan bahsediyordu. Peki 28 Şubat'ta neredeydiniz? CHP MHP hep 28 Şubat'ın yanında yer tuttu. HDP ise 12 Eylül'ün ürünü.


"İstanbul'dan gelecek olan hızlı tren Eskişehir ve Kütahya'dan geçerek Antalya'ya ulaşacak. Kütahya'nın Anadolu'nun merkezlerinden biri olması için gereken herşeyi yapacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183