Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu IŞİD'in Saldırdığı Hudut Karakolunu Ziyaret Etti

 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Suriye sınırındaki Kilis'in Elbeyli İlçesi'ne geldi. İlçede bulunanlarla sohbet eden ve güvenlik güçlerine destek isteyen Başbakan Davutoğlu, IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu'nda da incelemelerde bulundu.

Davutoğlu'na ziyaretinde İçişleri, Milli Savunma ve Maliye Bakanları, eski Bakan Efkan Ala ile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Özel'in bu ay ortasında görevini devredeceği Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar da eşlik etti.

Davutoğlu'nun ziyareti IŞİD'le mücadelede önemli bir mesaj olarak da algılandı

. SIFIR NOKTASINA ZİYARET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile birlikte Suriye sınırındaki Kilis'in Elbeyli İlçesi'ne geldi.

İlçede bulunanlarla sohbet eden ve güvenlik güçlerine destek isteyen Başbakan Davutoğlu, IŞİD militanlarının açtığı ateş sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin görev yaptığı Dağ Hudut Karakolu'nda da incelemelerde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183