Öne Çıkanlar haberdesiniz Türkiye FETÖ Next Level Tera Gökhan Yüksel

Bu haber kez okundu.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Binlerce Vatandaşı İftar Sofrasında Buluşturdu

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel göreve başlar başlamaz “Ramazan bereketini birlikte yaşayalım” temasıyla iftar programı düzenledi. Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen iftar programı vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti. Vatandaşlar tarafından alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan Belediye Başkanı Erhan Güzel masaları dolaşarak vatandaşları selamladı.

 

İYİ Kİ VARSINIZ SOFRALARIMIZA BEREKET GETİRDİNİZ

Okunan dualarla başlayan iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Başkan Erhan Güzel, Çatalcalı hemşerileriyle Kadir Gecesinde buluşmanın ve iftar yapmanın onur ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Sözlerine “Çok kıymetli Çatalcalı Hemşehrilerim, sofralarımıza hoş geldiniz, bereket getirdiniz.” diyerek başlayan Başkan Erhan Güzel konuşmasının devamında, “Bugün burada siz hemşerilerimle Kadir Gecesinde buluşmanın, binlerce komşumuzla iftar yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. İyi ki varsınız. Bu gece Kadir gecemizin manevi güzelliğini yaşıyoruz. Bu vesileyle herkesin Ramazan Ayını kutluyor, tuttuğumuz oruçların, ettiğimiz duaların kabul olmasını diliyorum” temennilerinde bulundu.

 

ÇATALCAMIZA SİZLERİN İÇİNDEN BİRİ OLARAK HİZMET EDECEĞİM

Konuşmasında ilçede barış, huzur, adalet ve mutluluğun artması ve birlik, beraberlikle vatandaşlara hizmet edeceği vurgusu yapan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Barış ve sevgiyle buluştuğumuz bu sofralarda Çatalcamızda, adaleti, mutluluğu, huzuru, komşuluğu daha da arttırmak, aynı sofralarda sizlerle sürekli buluşmak, sizlerin içinden biri olarak hizmet etmek istiyoruz. Rabbim bu mübarek gece de dualarımızı kabul etsin. Bizi sizlere mahcup etmesin. Ramazan ayımızın sofralarımıza bereket getirmesini diliyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyor, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum” sözlerini kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183