Öne Çıkanlar Zeytinburnu Ertan Şahin E. Y. fuar yapı Şişli Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Cafer Kılıç Ve Yönetimi Yardımseverlik Örneği

ÖĞRENCİLERDEN PANKARTLI TEŞEKKÜR

Iğdır Kurtuluş ilkokulu öğrencilerinin kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını gideren Iğdırlılar Derneğine öğrencilerde pankartla teşekkür etti. Okul öğretmeni tarafından dernek yönetim kurulu üyesi Dr. Perihan Abay’a ulaştırılan ihtiyaç listesi yönetime iletildi. Dernek yönetimi,Başkan Cafer Kılıç’ın öncülüğünde gerekli çalışmayı yaparak Iğdır İlkokulu’ndan gelenihtiyaç listesini temin ederek kendilerine ulaştırdı. İhtiyaçlarının giderilmesine çok sevinenöğrenciler hazırladıkları pankartla dernek yönetimine teşekkür ettiler.

TUZLUCA’DA MONT VE BOT SEVİNCİ

Sefaköy Iğdırlılar Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Kenç’in girişimleri neticesinde hayırseverlikleriyle bilinen TÜRİP’in sponsor olduğu kampanya ile 300 öğrenci giydirildi. Iğdır Tuzluca Milli Eğitim Müdürlüğü’nüntespitleriyle listelenen ihtiyaç sahibi 300 öğrenci için hazırlanan 300 bot ve 300 mont kış günü öğrencilerin yüzünü güldürdü. Millieğitim müdürlüğünün öncülüğünde dağıtılan montlar ve botlar yüzlerce çocuğun ve ailelerinin ihtiyaçlarını giderdi. Öğretmenlerin gönderdiği teşekkür pankartıyla çekilen fotoğraflarda çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183