Öne Çıkanlar Özen Aydın Müzisyen Değer Deniz Molde haberi CHP

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece'de sokak hayvanları yararına konser

 Bu yıl 4'üncüsü yapılacak olan konserden elde edilen gelirin tamam barınaktaki hayvanların ilaç, gıda ve bakım masrafları için harcanacak. Büyükçekmece Belediyesi'nce yaptırılan ve İstanbul'un en büyük hayvan barınaklarından bir tanesi olan Sokak Hayvanları Koruma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 4 binin üzerinde hayvan barınıyor.

BİLETLER 10 TL OLACAK

9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 20:45'te "Sevginiz İlaç Olsun" sloganıyla gerçekleştirilecek olan konserde Hicaz, Muhayyer Kürdi, Nihavent ve Hüzzam makamlarında eserler seslendirilecek. İki bölümden oluşan konser. Kadir İshakoğlu tarafından yönetilecek. Biletler 10 TL karşılığında Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Veterinerli Masası'ndan temin edilebilecek. Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183