Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

Başkan Ali Rıza Yıldız'dan 23 Nisan Mesajı: Çocuklarımız Geleceğimizin Işıklarıdır

Yıldız, "Değerli Çocuklar, Hanımlar, Beyler, Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve aynı zamanda sevgili çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyetimizi geleceğin teminatı olan siz çocuklara emanet etmiş ve bu özel günü sizlere bayram olarak armağan etmiştir.

YILDIZ; “MİLLETİMİZİN UMUT ÇİÇEKLERİ, AYDINLIK YARINLARIMIZI KUCAKLAYAN GÜÇLÜ KOLLARISINIZ.”

Hatırlayın, Atatürk sizlere şöyle seslenmişti: 'Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.' Bu sözlerle, siz çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu ve geleceğimizin teminatı olduğunuzu ifade etmiştir.

Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu nedenle, sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeniz, en büyük arzumuzdur. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. Kuruluş yıl dönümünü ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  Dedi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183