Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Bağcılar Belediyesi özel öğretmenleri ağırladı

24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda bir program düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde Engelliler Sarayı’nda özel çocuklara eğitim hizmeti sunan eğitmenler onuruna yemek verildi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da öğretmenlerle birlikte yemek yiyip sohbet etti.

“ONLAR ÖZEL İNSANLAR”

Öğretmenler Günü’nün her öğretmen için ayrı bir önem ifade ettiğini söyleyen Çağırıcı, “Her öğretmenin öğretmenlik hayatında yaşam hikayesi vardır. Yaşam hikayeleri içerisinde en anlamlılarını yaşayanların buradaki öğretmenler olduğuna inanıyorum. Çünkü onlar özel insanlar, özel ilgi gerekiyor ve öğretmenlerimiz de onlara bir anne baba şefkatiyle yaklaşıyor. Bu çalışmalar da başarılar getiriyor. Bunun için de sizleri ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

“SİZ DİĞER ÖĞRETMENLERDEN BİRKAÇ KAT DAHA DEĞERLİSİNİZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ise “Her öğretenimiz değerli ama özel eğitimle uğraşanöğretmenlerimiz diğer öğretmenlerimizden birkaç kat daha değerli. Çünkü anne babaların bile zaman zaman sıkıntıya düştüğü anlarda siz sıkılmadan o çocuklarımızla yakından ilgileniyorsunuz. Bu manada hepinize şükranlarımı sunuyoruz” diye konuştu.

Programın devamında ise 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen “Öğretmenden Öğretmene Gönülden Mektup” ve “Öğrenciden Öğretmene Gönülden Mektup” yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi. Başarılı öğretmen ve öğrencilerin ödüllerini Çağırıcı, Milli Eğitim Müdürü Yılmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183