Öne Çıkanlar Tevfik Şahin İstiklal Caddesi seçim 100 elektrikli metrobüs Tekirdağ Kapaklı

Bu haber kez okundu.

Ataşehir Belediyesi Önünde Çıkan Kavgada Silahlar Konuştu

 İstanbul, Ataşehir Belediyesi önünde çıkan kavgada silahlar konuştu. Silahlı saldırgan 3 kişiyi vurarak yaraladı. Yaralılar yerde ambulans beklerken olay yerine çok sayıdapolis ekibi geldi.

Polis, kavgaya karıştığı belirtilen bazı kişileri gözaltına aldı. Belediye binası önünde çıkan kavganın belediyeyle ilgisi olmadığı öğrenildi.

KAVGANIN NEDENİ ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI

3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın arazi anlaşmazlığından kaynaklandığı belirtildi. Silahlı kavganın taraflarının aynı aileye mensup kişiler olduğu öğrenildi.

BAŞKAN YARDIMCISI AÇIKLAMA YAPTI

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, belediye binasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin açıklama yaptı.

"BELEDİYE İLE İLGİSİ YOK"

Der, kavganın belediye ile ilgisinin olmadığını, aralarında husumet bulunan iki grubun belediye binasında karşılaşınca silahlarla birbirlerine saldırdıklarını söyledi.

"AĞRILILAR, İNŞAAT YAPIYORLARMIŞ"

Abdullah Der, "Bu arkadaşlar A9rı Patnoslular. Aralarında arazi konusunda tartışmışlar.Ümraniye'de, Kadıköy'de ve farklı yerlerde inşaat yapıyorlarmış. Bugün de buraya vergi ödemeye gelmişler. Belediyenin içinde karşılaşınca bir tartışma olmuş. Kendi akrabalarına haber vermişler. Olay büyüyünce birbirlerine ateş etmişler. Yani belediye ile hiçbir alakası yok. Memleketlerindeki bir arazi meselesinden dolayı çıkmış. 3 yaralı varmış." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183