Öne Çıkanlar Türkiye Next Level Tera İstoçspor Muharrem FETÖ

Bu haber kez okundu.

Akdoğan‘dan Obama ve Putin‘e sert tepki

 Başbakan Yardımcısı Akdoğan: "(Obama ve Putin'in açıklamaları) Önce bir kendi geçmişlerine baksınlar. Geçmişte başka milletlere, kendi vatandaşlarına yaptıkları zulümlerin, katliamların, soykırımların kuyruk acısıyla kompleksiyle bugün herkes böyle yapmış gibi bir edayla suça ortak arıyorlar. Bunlar, kendi geçmişlerine, kendi yaptıklarına baksınlar."

"Suriye'de yüz binlerce insan katledildi. Keşke Putin, bununla ilgili bir açıklama yapsaydı, Esed'i kınayabilseydi, bu acıları paylaşabilseydi. Bunları kınayan biziz. Acıları paylaşan, 2 milyon insana kucağını açan biziz. Bu acılar karşısında sessiz kalanlar, çıtını çıkarmayanlar, geçmiş hadiseler üzerinden farklı beyanatlar içerisine giriyorlar. Bunlar, kabul edilemez. Bütün milletler bir araya gelelim, geçmiş acıları düşmanlığı kışkırtmak için değil dostluğu nasıl geliştirebiliriz diye kurmaya çalışalım."

Anahtar Kelimeler:
PutinObamaAkdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183