Öne Çıkanlar hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi kurs

Bu haber kez okundu.

3G'den 5G'ye sıçramalıyız

 Türk Telekom'un 175. Kuruluş Yıldönümü'nde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dünyanın 5G'yi konuştuğunu belirterek, "4G ile zaman kaybetmemize gerek yok. 2 yıl içerisinde Türkiye de 5G'ye geçmeli. Aksi takdirde Türkiye 4G'li bir çöplük haline döner" dedi. Erdoğan şu mesajları verdi:

ÖZELLEŞTİRME ELEŞTİRİLERİ HAKSIZ ÇIKTI:

Bu ülkenin ve milletin geleceği için üretim ve istihdam gerçekleştiren herkesin sonuna kadar destekçisiyiz. Bugün yapılan yatırımlara baktığımızda Türk Telekom'un özelleştirilmesinde yapılan eleştirilerin ne kadar haksız olduğunu görüyoruz. Türk Telekom, eskisi gibi bir kurum olsaydı 10 yılda bu kadar büyük bir gelişme gösterir miydi? Özelleşen Türk Telekom kendi önceliklerine odaklandığı için böyle bir büyüme sağlandı.

KOMÜNİSTLER BİLE ANLADI:

Özelleştirme mantığına karşı olan siyasi mantıklar var, bu siyasi mantıkların elinde ülkemiz hiçbir zaman büyüyemez. Bunu dünyanın ileri gelen komünistleri bile anladı ama bizimkiler anlayamaz.

4G'Lİ ÇÖPLÜK OLUR:

Dünya şu anda 5G'yi konuşuyor, biz 3G'deyiz. 4G ile zaman kaybetmemize gerek yok. İki yıl içerisinde Türkiye de 5G'ye geçmeli. Aksi takdirde Türkiye adeta 4G'li bir çöplük haline döner.

ESKİ TÜRKİYE'YDİ BU:

60-70'li yılları bir kenara bırakıyorum 80'ler de bile evinde telefon olması büyük bir imtiyazdı. Telefonunuzu yazdırıp saatlerce bekliyordunuz. Eski Türkiye'ydi bu. Sayın Turgut Özal'ın bu alana verdiği önemi iade etmemiz gerekiyor. ANKARA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183