Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Suruç'taki bombalı saldırı sonrası akıllara kazınan fotoğraf

 Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi önünde meydana gelen bombalı saldırı Türkiye 'yi derinden sarstı. 32 kişinin hayatını kaybettiği kanlı terör saldırısı sonrası bölgede can pazarı vardı. Ancak ilerleyen saatlerde öyle bir fotoğraf ortaya çıktı ki görenlerin kalbindeki acı bir kat daha arttı. 



Yaşanan trajediyi tüm çıplaklığıyla ortaya koyan fotoğrafta, saldırıda yaralanan iki arkadaşın yerde yatarken el ele tutuşuyor. Sosyal medyada da yüzlerce kez paylaşılan 'o an' objektife böyle yansıdı. İki genç kızın hayatta olup olmadığıyla ilgili herhangi bilgiye ise ulaşılamadı.

Anahtar Kelimeler:
BombaPatlamaSuruçIzBırak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183