Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz Next Level Tera esenyurt belediyesi FETÖ

Bu haber kez okundu.

Afganistan’da intihar saldırısı: 13 ölü

 Afganistan’ın başkenti Kabil’de sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen intihar saldırısında 13 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralandı.
Afganistan’ın başkenti Kabil’in Pul-e Charkhill bölgesinde uluslararası bir şirketin çalışanlarını taşıyan minibüsün yakınlarında intihar saldırısı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda en az 13 kişinin hayatını kaybettiğini 23 kişinin de yaralandığını söyleyen polis, hayatını kaybedenlerin büyük bir çoğunluğunun Nepalli ve Filipinli olduğunu söyledi. Saldırıyı Taliban üstlendi.
Kabil Emniyet Müdürü Muhammed Rahimi, lojistik şirketine ait bir minibüsün çalışanları taşıdığı sırada saldırıya uğradığını ifade ederek, yaralılar arasında Nepal vatandaşlarının da olduğunu kaydetti. Rahimi, saldırının erken saatlerde gerçekleştirilmesi sonucu ölü ya da yaralılar arasında bölgede yaşayan vatandaşların olmadığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183