Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Galatasaray’ın rakibi belli oldu

Galatasaray Odeabank, Eurocup Çeyrek Finalinde Almanya’nın Bayern Münih ekibiyle eşleşti. İki takım arasındaki ilk maç 15 Mart’ta Almanya, rövanş ise 23 Mart’ta İstanbul’da oynanacak.
Eurocup Son 16 Turu’nda Pınar Karşıyaka’yı eleyen Galatasaray Odeabank’ın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu. İki Alman takımı eşleşmesinden Bayern Münih, Alba Berlin’i geçerek, sarı-kırmızılıların rakibi oldu. Bayern Münih ile Alba Berlin arasında Berlin’de oynanan ilk karşılaşma 82-82 sona ererken, ikinci maçta ise Münih, rakibini 84-75 mağlup ederek bir üst tura çıktı.
Galatasaray Odeabank ile Bayern Münih arasında Eurocup Çeyrek Final ilk karşılaşması 15 Mart’ta Audi Dome Salonu’nda, rövanş ise 23 Mart’ta Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183