Öne Çıkanlar istanbul Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi Ekrem İmamoğlu esenyurt

Bu haber kez okundu.

ZÜCCACİYELERİN ALMAN ÇIKARMASI!

Global züccaciye trendlerinin belirlendiği, dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük züccaciye ve hediyelik eşya fuarı “Ambiente Frankfurt Uluslararası Züccaciye ve Hediyelik Eşya Fuarı”, 12 Şubat Cuma günü Almanya Frankfurt’ta açıldı. 16 Şubat’a kadar sürecek fuara, Portekiz, İtalya, Almanya, Amerika, Brezilya, İngiltere ve Hollanda gibi 100 ülke katıldı.

45 yıldır düzenlenen ve 21 yıldır fuara katılan ZÜCDER, bu kez 50 üyesiyle fuarda yer alarak dünyadaki trendleri yakından takip edip, ticaret hacmini yüzde 10 arttıracak.

İMMİB (İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri) tarafından milli katılım organizasyonunun yapıldığı fuar için ZÜCDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan: “ZÜCDER olarak KOSGEB desteğiyle 21. kez fuara katılım sağlıyoruz.

Fuarda yer alan 63 Türk firmasının 50 tanesinin ZÜCDER üyesi olması, sektörün çatı derneği olduğumuzu ortaya koyuyor. Fuar, üyelerimiz için yenilikleri yerinde takip etmek ve büyük sipariş hacmiyle önemli sözleşmeler yapmak adına büyük bir fırsat. Yıllık 6,7 Milyar Dolar üretim hacmine ulaştığımız züccaciye sektöründe, dünyanın en önemli temsilcileriyle ticari ilişkilerimizi arttırmak, ev eşyalarındaki trendleri takip etmek amacıyla Almanya’da bulunuyoruz. Fuar açıldığı gün itibariyle standımız, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. İhracat rakamlarımız ve fuardaki ilgi gösteriyor ki Türk ürünleri, artık yurt dışında tercih sebebi.’’

açıklamalarında bulundu. Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve KOSGEB desteğiyle fuara katılan ZÜCDER, 3 Hall, H50 standında yer alıyor. İhracata yönelik rekabet gücünü arttırmayı hedefleyen fuarda, cam ürünler, plastik ürünler, çelik mutfak ürünleri, porselen grupları, küçük elektrikli ev aletleri, ev tekstili ürünleri, aksesuar ve hediyelik eşyalar sergileniyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183