Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Bağcılar Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm

Bu haber kez okundu.

Zeytinburnu’nda Başkan Arısoy dönemi

 “AYIRMAKSIZIN TÜM ZEYTİNBURNULULARIN BAŞKANI OLACAĞIZ”

15 yıl gibi uzun bir süre Zeytinburnu Belediyesi’nde başkan yardımcılığı, danışmanlık gibi görevlerde bulunduğunu, Ankara’da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görevine devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olan Arısoy şimdi tekrar Zeytinburnu’nda olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bundan sonra yola Zeytinburnu Belediye Başkanı olarak devam edecek olmasının kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getiren Başkan Arısoy; "Zeytinburnulu hemşehrilerimizin desteğiyle, karşınızda Zeytinburnu Belediye Başkanı olmak varmış. En başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnetlerimi ve şükranlarımı sunmak istiyorum. Duygusalım şu an hakikaten. Gittiğimiz her yere gönlümüzü ve kalbimizi koyduk ama en çok Zeytinburnu Belediyesi'ne gövdemizi koyduk. Ömrümüzün gövdesi, 15 yılı burada geçti. Murat Aydın başkanımızdı. Gönlümüzü verdik. Bu yeni dönemde de Zeytinburnu halkı bizi yalnız bırakmadı. Çok çetin bir seçim sürecini başarıyla atlattık.  AK Parti camiasında, her kademede emeği geçen, ter döken bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu seçimi İstanbul'da ve Zeytinburnu'nda Cumhur İttifakı'yla birlikte başardık. MHP teşkilatına, gönül verenlere, hemşehrilerimize ve ilçemize gelen bakanlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bütün Zeytinburnuluların belediye başkanı olacağız" ifadelerini kullandı.

 

MÜHRÜ VE KOLTUĞU BAŞKAN AYDIN’DAN TESLİM ALDI

Konuşması esnasında ara ara duygulandığı görülen Başkan Ömer Arısoy törenin hemen ardından Başkan Murat Aydın ile birlikte başkanlık makamına geçti. Aydın ve Arısoy birbirlerine çiçek takdim etti. Başkan Aydın, ilçe seçim kurulundan mazbatasını alan Arısoy'a, Zeytinburnu Belediyesi'nin mührünü teslim etti.  Başkan Murat Aydın, mührü teslim ettikten sonra, "Zeytinburnu'nda halkın verdiği yetkiyle 20 yıl önce bu mührü Dr. Adil Emecan'dan almıştım. Bu 20 yıllık süreçte fiziki anlamda hiç kullanmadım. Bu mühür, sembolik bir şeydir aslında mazbata ve kişisel imzadır. Yetkiyi halk sandıkta verir. Bunun sembolik bir karşılığı var. Murat Aydın olarak ben mesai arkadaşıma ve yol arkadaşıma bu mührü devrediyorum. Hayırlı olsun. Hayırlı hizmetler yapmanızı diliyorum. Rabbim yolunu ve bahtını açık eylesin" açıklamasında bulundu.

Kendisine teşekkür ederek mührü alan Başkan Arısoy da halka hizmete devam edeceğini ve çok çalışacağını dile getirerek, başkanlık koltuğuna oturdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183