Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Zahide Nine Küçükçekmece’de Yaşayacak

 

KÜÇÜKÇEKMECE- Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Zahide Nine Semt Konağı, İnönü Mahallesi Hakan Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje 2100 m2 kapalı inşaat alanına sahip. Semt Konağında etüt salonları, çok amaçlı toplantı salonu, spor salonu, yaşlılar lokali, kütüphane ve sergi alanı gibi donatılar da mevcut. Zahide Nine Semt Konağı’nda, ahşap boyama, iğne oyası, takı tasarımı, resim, okuma-yazma, bilgisayarlı muhasebe gibi birçok farklı branşta eğitim verilecek.

 

‘BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI’

 

Annesinin isminin böyle bir mekanda yaşatılmasının kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Zahide Nine’nin kızı Tüzin Atlı ise, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür etti. Annesinin yıllarca kırsal bölgedeki insanların yardımına koştuğunu anlatan Tüzin Atlı, “ Annem tanıdığım ilk dava kadınıydı, hep zor şartlarda çalışmayı seçti” dedi.

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183