Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Valimiz Enver Ünlü Şampiyonları Tebrik Etti

 Sayın valimiz Enver Ünlü,”Sizleri tebrik ediyorum bölge şampiyonu olmanız ilimiz adına güzel bir gelişme.Şimdi final yarışmalrında sizlerden yine derece bekliyor başarılar diliyorum.centilmence yarışın gelin”dedi.




Daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğraf çerktiren vali Ünlü okulu gezerek bilgi aldı.Spor lisesi Basketbol Kız takımı Trabzon'da yapılan bölge müsabakalarında maçlarını kazanarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazanmıştır. Siirt'te oynanan Okul Müsabakaları Genç Erkekler Bölge Finallerinde Iğdır Spor Lisesi, grubundaki tüm maçlarını kazanarak Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Her iki takımda basketbol takımı 16 Mart’ta Trabzon iline ,futbol takımı da 25 art’ta Adıyaman iline gidecekler.final yarışmalarına gidecekler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183