Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de Gönüller Doyuyor, Yüzler Gülüyor.

 Ümraniye Belediyesi, ilçede yaşayan yardıma muhtaç ailelere destek olmaya devam ediyor. Halil İbrahim Sofrası Aşevi, modern ve sağlıklı koşullarda yardıma muhtaç ve kimsesiz ailelere her gün dört adet araçla 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor. Ayrıca ilçede yaşayan dar gelirli ailelere 15 yıldır düzenli olarak gıda ve giyim yardımı yapılıyor. Bu kapsamda belediyenin verdiği sosyal destek kartı ile binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş sosyal marketlerden dilediklerince alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Her gün Binlerce Kazan Onlar İçin Kaynıyor

Yaklaşan kış sebebiyle şartlar ne olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin evlerine sıcak aş götüren Ümraniye Belediyesi Aşevi ekipleri, kış mevsiminin zorlu hava koşullarında da kimsesiz ve yoksul insanlar için sabahın erken saatlerinde işbaşı yapıyor. Yemek yapamayacak durumda olduğunu bildiren herkese, gerekli tahkikatları yapmak kaydıyla yardım eli uzatan belediye ekipleri, her gün Ümraniye’nin her mahallesine yemek ulaştırıyor. Bu sayede Ümraniye’de hem gönüller doyuyor, hem de yüzler gülüyor.

Bu Markette Para Geçmiyor

Sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği Gıda Bankacılığı projesi ile ekonomik açıdan durumu iyi olmayan vatandaşların alışveriş yapabileceği gıda ve ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu ve sahiplerine ulaştırılacağı Sosyal Marketler Ümraniyeliler’e hizmet etmeye devam ediyor. Belediye tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen ve durumlarına göre ‘Puanlı Sosyal Destek Kartı’ ile Ümraniyeliler; İstiklal Mahallesi, Necip Fazıl Mahallesi ve İnkılap Mahallesi’nde bulunan sosyal marketlerden belediye tarafından verilen puan dolu kartlarla diledikleri gibi alışveriş yapıyor. Ayrıca hali hazırda Aşevi ve 3 sosyal marketin yanı sıra Ümraniye’nin doğusuna, batısına, kuzeyine ve güneyine olmak üzere toplamda 4 noktasına vatandaşların kolaylıkla erişebileceği “Sosyal Marketler” de yakın zamanda Ümraniyeli vatandaşların hizmetine açılacak. KENT YAŞAM / Hayriye Çaynük

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183