Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Şükrü Genç 3. Kez Aday Oldu...

Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından sıcak bir yaklaşımla konuk edilen STK ve spor kulübü yöneticileri yeni dönemde Sarıyer’de gerçekleştirilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunup, Başkan Genç’e plaket ve forma hediye ettiler.

Eynesil Dernek Fedarasyonu, Reşitpaşa Spor Kulübü, Sarıyer Kastamonulular Derneği, Sivas Suşehri Esenkaya Derneği,  Ardahanlılar Derneği ve Mesudiyeliler Derneği yöneticileri tarafından gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuklarına sivil toplum kuruluşlarının Sarıyer’deki önemini vurgulayan Genç, “Bizim amacımız yaşamın her alanına dokunmak. Bunu derneklerin, sivil toplum kuruşlarının yardımı olmadan yapamayız. Bizler bu iki dönem boyunca Sarıyer’de faaliyet gösteren kuruluşları çalışmalarımıza ortak ettik. Bundan sonra da bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz. Bizim için tek bir doğru var. O da hiç kimseye sen kimsin, sen nereden geldin, hangi partiye oy verdin demeden sağlanacak bir birliktelik” dedi.

Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183