Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

ŞİŞLİ’DE AŞURELER PAYLAŞILDI!

 Muharrem ayında tutulan oruçların ardından Halide Edip Adıvar Toplum Merkezi’nde yapılan Aşureler Halide Edip Adıvar Mahallesi sakinleriyle paylaşıldı. Gerçekleştirilen Aşure etkinliğine CHP Şişli İlçe BaşkanıAv. Veli Çellik, Şişli Belediye Başkanı  Hayri İnönü, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Şişli CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Güneş Çelebi,  ve Yönetimi, Şişli Belediyesi meclis üyeleri ile çok sayıda Halide Edip Adıvar Mahallesi sakinleri katıldı. Aşure paylaşımından önce söz alan CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Güneş Çelebi, Muharrem Ayı dolayısıyla tutulan oruçların ve yapılan duaların kabul olması dileğiyle yaptığı konuşmasında, ‘Muharrem ayı geçmişte toplumların birlik ve beraberliği bozan ve  unutulmayacak acı olayların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.


Toplumumuzun
  birlik ve beraberliğinin daim olması dileğiyle Muharrem Ayı’nın mübarek olmasını diliyorum. Dün olduğunu gibi bugün de sevgiyle ve inançla Şişli halkımıza ve Şişli’de yaşayan kadınlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Daha sonra Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve CHP Şişli İlçe Başkanı Av. Veli Çellik de günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaparak, Muharrem Ayı’nın aynı zamanda mazlumların zalimlere karşı mücadelesinin her zaman devam edeceği anlamına geldiğini ve bu mücadelede her zaman mazlumların yanında olmayı sürdüreceklerini ifade ettiler.

Fidan Uğur-Kent Yaşam 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183