Öne Çıkanlar istanbul Kartal Belediyesi Türkiye Kentsel dönüşüm esenyurt belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli İBB Meclisi’nden geçti

 İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın daha önce yapılacağını açıkladığı 5 tünelden biri olan Sarıyer-Kilyos Karayolu Tüneli Projesi, İBB Meclisi’nin 17 Haziran oturumunda kabul edildi. Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Hicran Hamza Çelikyay tünelin yapılması kararının meclisten geçtiğini sosyal medya hesabından duyurarak, “Haziran ayı İBB Meclisi 5.oturumu için toplanan meclisimiz, Sarıyer halkımız için önemli bir karar aldı. Sarıyer-Kilyos Karayolu Tüneli Projesi CHP grubunun muhalefeti sonucu oyçokluğu ile kabul edildi. Sarıyer ve İstanbul’a hayırlı olsun” dedi.




2019’DA BİTMESİ PLANLANIYOR
“Sarıyer-Kilyos Karayolu Tüneli, Sarıyer Tüneli çıkışını 3.boğaz köprüsü bağlantı yolu ile birleştirecek. Diğer bir deyişle 3. köprüden çıkan bir vatandaşımız Kilyos, Sarıyer, Ayazağa, Beşiktaş tünelleriyle kent merkezsine kolaylıkla ulaşmış olacak. Hatta bugün geçen başka bir gündem maddesinde 6 ayrı tünel var, o tünelleri kullanıp, Büyükçekmece’ye kadar gidebilecek. Bitiş tarihi 2019 olarak görülüyor. Ancak etüd ve jeoteknik çalışmalara bağlı olarak ne zaman hizmete gireceği konusunda kesin bir tarih verilemiyor..”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183