Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

OKUL DUVARINA ATATÜRK RESMİ YAPLDI

   Köylülerden Aydın Turan ,”1985 yılında Ağrı Dağının eteğinde, bulunan köyümüzdeki okula okulda görevli Diyarbakır lı bir öğretmen kardeşimiz, Okulun giriş cephesine, büyük emekle çizdiği ATATÜRK'ün Kocatepe’ ye çıkış Resmini ve yan cephenin tamamını kaplayan şekilde ve Anadolu’ nun bütünleyici ve birleştirici tarihinden gelen aşkla “YURTTA BARIŞ CİHANDA BARIŞ “ evrensel nitelikteki bu eşsiz sözünü yazarak hatırasıyla en az bu eşsiz söz kadar köy halkı nezdinde iz bırakmıştır.

Ekim 2017 okulun iç ve dış restorasyonunda üzeri boyalarla kapanmış ve yerine aynısı yapılmamıştı. İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne konuyu ilettik resimlerin aynısı yapıldı”şeklinde konuştu.

                Atatürk ortaokulu öğretmenleri  Ferhat Çetindere  ve Haydar Çolak Yukarı Aratan köyü ilkokulu duvarına Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa kemal Atatürk ün resmini yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183