Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Öğrencilerin Abant Keyfi

 BAŞAKŞEHİR- Yaz Okulu ile öğrencilerin eğitimine tatilde de devam eden Başakşehir Belediyesi Bilgievleri, mezun öğrenciler içinde çeşitli etkinlik ve geziler düzenliyor. Bilgievleri’nde Liselere Geçiş Sınavı’na hazırlanan etüt öğrencileri ve Bilgievleri mezunları, Türkiye’nin en önemli tabiat merkezlerinin başında gelen Bolu Abant’a götürüldü. Zorlu bir sürecin ardından LGS’yi geride bırakan ve tercihlerini yaparak rahat bir nefes alan öğrenciler, Abant’ta keyifli ve güzel bir gün geçirdi. Abant gezisine lise öğrenimine devam eden öğrenciler de katıldı.

​​​​​​​

ABANT GÖLÜ’NÜN TADINI ÇIKARDILAR

Geziye meşhur Abant kahvaltısıyla başlayan öğrenciler, daha sonra mavi ve yeşilin buluştuğu Abant Gölü’nün tadını çıkardı. Kimi hamaklarda doğayı dinleyerek dinlenirken, kimi bisiklet turu ve doğa yürüyüşü yaptı. Abant’a ilk defa gelen öğrencilerin keyifli gezisi, muhteşem bir manzara eşliğinde yenilen akşam yemeğiyle son buldu. Başahşehir Belediyesi Bilgievleri, düzenlediği geziler ve etkinliklerle öğrenciler arasındaki arkadaşlık bağlarını da kuvvetlendiriyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183