Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

müşahitler ve teşkilat mensupları ile

 BAŞAKŞEHİR- Başakşehir Belediyesi Spor Parkı’nda düzenlenen organizasyona AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Başakşehir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ertuğrul, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ile partililer katıldı.

‘ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ’

Programda bir konuşma yapan AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Seçimlerden önce 24 Haziran, inşallah bizim Ramazan Bayramı’ndan sonraki ikinci bayramımız olsun’ diye çok dua etmiştik, bunu bize nasip eden yüce Rabbi’mize şükürler olsun. Belli odakların Muhtar bile olamaz dedikleri Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Başbakan, Cumhurbaşkanı ve nihayet Allah’ın izniyle Başkan seçtik. Bundan sonra da bu kutlu yolculuğa ara vermeden, şanlı bir şekilde yürüyeceğiz inşallah” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183