Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

MURAT YİKİT'TEN IĞDIRLILAR DERNEĞİNE ZİYARET
 Küçükçekmece Sefaköy’de bulunan Dernek Merkezini ziyaret eden Başkan Yikit’i Dernek Başkanı A.Hadi Akmugan ve Celal Karaali, İmdat Atabey, Turgut Atabey, Tahir Ağca ve Turgut Tarhan’dan oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı


"Gurbetten Sıla'ya köprüsünüz"
Ziyareti hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Murat Yikit, bazı görüşmeler için geldiği İstanbul’da hemşehrilerinin buluşma adresi olan derneği ziyaret ederek gurbetteki hemşehrileriyle hasret gidermeyi düşündüğünü söyledi. Yikit, "öncelikle sizleri kutluyorum, kurulduğunuz gün itibariyle çok önemli hizmetlere imza attınız. Bununla beraber çalışmalarınız başta Iğdır olmak üzere geniş kitleler tarafından takdirle takip edilmektedir. Geçtiğimiz yıl sizler yönetim kurulu olarak Iğdır’a yaptığınız gezide beni ziyaret etmiştiniz, bende İstanbul’a gelmişken sizleri ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Bunu yaparkende İstanbul trafiği ve iş günü olması nedeniyle dostlarıda çok fazla rahatsız edip işinden almamak adına ziyaretimi hızlandırdım. Bu temelde bana gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederken, sizler gerçek anlamda Gurbetten-Sıla arasında bir köprüsünüz. Başarılar diliyorum." dedi. Dernek Başkanı Hadi Akmugan’da,Başkan Yikit’e teşekkür ederken," bizlerin kuruluş hedefimiz ve aöacımız da zaten sizinde belirttiğiniz gibi Iğdırlıların buluşma adresi olmak. Tanışmayı kaynaşmayı sağlamak ve siyasetten ticarete her alanda birbirimize yararlı olmaktır. Sizlerinde ziyaretleri bizleri mutlu ettiği gibi çalışmalarımızda da bizlere şevk vermektedir." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183