Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

Milli basketbolcular,Minik basketbolcularla Armoni Park'ta

Küçükçekmece Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamına Halkalı Meydanı etkinlik alanında gerçekleşecek Kardeş Pası Minikler (3x3) Streetball Turnuvası öncesi basın lansmanı ArmoniPark AVM’de gerçekleşti. Milli Basketbolcular Tufan Ersöz, Tutku Açık ve Ufuk Yanar’ında katıldığı etkinlikte Milliyet Gazetesi Spor Editörü Ümit Avcı moderatörlüğünde yaklaşık bir saat süren birde panel yapıldı.
Armonipark etkinlik alanında gerçekleşen lansman ve panele yoğun ilgi gösteren minikler ve vatandaşlar sorularıyla basketbolcuları terlettiler



Sosyal sorumuluklarda her zaman varız
Küçükçekmece Belediyesinin 23 Nisanda gerçekleşecek etkinliğinin örnek bir sosyal sorumluluk projesi olduğuna dikkat çeken Basketçiler şunları söylediler; "Sosyal sorumluluk projelerini önemseyen bir karekterimiz var. Bugün burada 23 Nisan'da gerçekleşecek etkinliği sizlere duyurduk. Bu minikler basketbol turnuvası finalinde atılan her basket 1000 TL değerinde olacak ve yetim çocuklara Küçükçemeceli miniklerin bir hediyesi olarak gidecek. Bu anlamda hem Küçükçekmece Belediyesine hemde etkinliğe sponsor olan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca AVM yönetimine de bugün sizlerle bizleri buluşturduğu için çok teşekkür ederiz"



BÜYÜK ÖDÜL MİLLİ TAKIM FORMASI
Armoni Park’ın meydanında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vatandaş katılım gösterirken, minikler soruları ile basketbolcuları terletti. Soru soran herkes çekilişe katılarak milli takım forması ve imzalı basket topları için mücadele etti.
Program sonunda milli basketbolcular, imzalı iki basketbol topunu ve milli takım formasını kazananlara verdi. Milli takım forması Muhammet Yasin Aktaş’ın oldu.


Sibel Gülersöyler-Kent Yaşam
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183