Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi Ediyor SAGEM ITVS ab

Bu haber kez okundu.

MİLLETİMİZ KAZANDI

 Değerlendirmesine il ve ilçe teşkilatlarının tüm kademelerinde görev alanlara teşekkür ederek başlayan Temurci, açıklamasını şöyle sürdürdü: 
16 Nisan’da kazanılan zafer bütün milletin zaferidir. Bütün Türkiye’nin coşkusudur. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır. Allah’ın izniyle İstanbul kazanmıştır, Türkiye kazanmıştır. ‘Hayır’ oyu kullanan ‘Evet’ oyu kullanan her bir kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Bu topraklarda geçerli tek akçe milletin iradesidir. Bizler Çaldıran’da birlikteydik. İstanbul’un fethinde birlikteydik. Çanakkale savaşında birlikteydik. Kurtuluş savaşında birlikteydik. 15 Temmuz’da kaderimizi birlikte yazdık. 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu kullanan ve ‘Hayır’ oyu kullanan kardeşlerim kaderini birlikte yazmışlardır. Hamdolsun, geleceğimiz aydınlık olsun inşallah. Milletimizin geleceğine Amsterdam değil, Brüksel değil, Berlin değil, Paris değil; Türk milleti karar verdi şükürler olsun. Milletimiz yarın sabah çok daha aydınlık bir güne uyanacaktır. Darbeler ve vesayet kaybetti. Artık sistemin gerçek sahibinin millet olduğu tescillenmiştir.

AK Parti İstanbul demektir. AK Parti Recep Tayyip Erdoğan demektir. Milletimiz olarak kutlu bir sevinci daha yaşıyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın artık AK Parti’nin başına gelmesine bir mani kalmamıştır. Zaten hep gönüllerimizdeydi. Millet dedi ki, ‘Sevdanla, partinle, davanla kucaklaş. Sen bu partinin kurucusu olarak, milletimizi geleceğe taşı. Senin evin AK Parti’dir’. İstanbul olarak gururluyuz, mutluyuz. Saygıdeğer liderimize aramıza hoş geldin, sefalar getirdin diyoruz. Rabbim bizleri dualar yüzü suyu hürmetine hiç mahcup etmedi. Bizler daha fazla çalışarak, teşkilatımızla daha fazla kucaklaşarak AK Parti’nin kutlu davasına, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183