Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

“MACBETH” LEFKOŞA’DA AYAKTA ALKIŞLANDI

 Oyunu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, İBB Kültür Daire Başkanı Abdurrahman Şen, İBB Şehir Tiyatroları Müdürü Salih Efiloğlu ve tiyatroseverler izledi.

Oyun sonrasında söz alan Abdurrahman Şen,Lefkoşa’da ve Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde oyunlarla yer almanın Şehir Tiyatroları için büyük bir mutluluk olduğunu vurguladı. Kuzey Kıbrıs’taki tüm tiyatroseverlere İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın kucak dolu sevgi ve selamlarını getirdiğini sözlerine ekledi.




Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ise İBB Şehir Tiyatroları’nı festivalde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 15. yılına giren festivale oyunlarıyla büyük katkı yapan İBB Şehir Tiyatroları yönetimine ve oyunu sahneye koyan oyuncular başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür etti.

Harmancı “Sesiyle, ışığıyla, görsel efektleriyle ve en önemlisi oyuncu performansları ile müthiş bir oyun izledik. Macbeth’i Lefkoşalılarla buluşturduğu için, festivale değer kattıkları için tüm seyirciler adına Şehir Tiyatroları’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

________________________________________________________________

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI MÜDÜRLÜĞÜ

Harbiye Mah. Darülbedayi Cad. No.3 Şişli - İstanbul

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler – 0212 455 39 34 – 35

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183