Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Küçükçekmece’de birlik sofrası

 Halkalı 15 Temmuz Şeref Meydanı’nda gerçekleşen birlik ve kardeşlik sofrasına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi Başkanı Gazi Aslan, Alevi kurum ve kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
 


“BURADA KURULAN DOSTLUK TÜRKİYE’NİN SİGORTASI”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bütün İslam aleminin Hicri yılbaşını tebrik ediyorum. Muharrem ayı Müslümanların büyük önem verdiği bir ay olma özelliği taşıyor. Muharrem ayında çok farklı hadiseler yaşanmıştır. Bu olaylardan biri de Kerbela faciasıdır. Bu vesileyle başta Kerbela şehitleri olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Bu sofradaki birlik ve beraberliği önemsiyoruz. Burada geliştirilen dostluk, işbirliği ve dayanışmanın Türkiye’nin sigortası olduğunu düşünüyoruz. Bizler insanların kişisel inançlarıyla ilgili saygınlıklarını korumak zorundayız'' dedi. 
 


“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise ''Hepinize Muharrem ayı dolayısıyla iyilikler, güzellikler, sağlıklar ve selametler diliyorum. Bizim için her zaman acılı günler oldu. 15 Temmuz da bunlardan bir tanesidir. Özellikle 15 Temmuz gecesi o uzun ve kederli gecede yürekli Türk Milletinin, yürekli vatandaşlarımızın o aziz milletimizin gayretleriyle acının ve ızdırabın önüne nasıl geçileceğini örneklerle verdik. Bu vesile ile Kerbela şehitleri başta olmak üzere tarih boyunca bu coğrafyada şehit olan bütün şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum” diye konuştu.
 


İstanbul Cemevi Başkanı Gazi Aslan, “İnandığımız Allah, peygamber, kutsal kitap birdir. Bizler et ve tırnak gibiyiz. Bir vücudun ayrılmaz parçaları gibiyiz. Biz Alevi toplumu olarak milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olması için çalışacağız'' dedi. 
 
Kent Yaşam



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183